Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

SOUSTŘEDĚNÍ NA PŘÍTOMNOST LÉČÍ

1. 2. 2011

Pacienti, kteří se zázračně uzdravují, jsou obvykle soustředěni na přítomný okamžik. Nežijí ani v minulosti, ani v budoucnosti. Žijeme-li v přítomném okamžiku, stres a obavy se zmírňují. Obavy se týkají budoucnosti; hořkost a nenávist pochází z minulosti. Emoce prožívané v přítomnosti se omezují na primární pocity.. to jsou emoce, které je nejsnazší vyjádřit.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

KDO SE BOJÍ OČKOVÁNÍ? (reakce na článek v HN)

1. 2. 2011

Tak co, stále věříte tomu, že cílem "moderní" medicíny je zdraví člověk? (srovnatelně: je to jako by cílem "moderního" politika byla anarchie). Dostat se ke skutečným a pravdivým informacím o očkování není pro laika zas tak jednoduché. Osobně jsem za svobodnou volbu v očkování (v demokratické společnosti mi to přijde přirozené).. anebo by se vám líbilo, kdyby Vám někdo dnes zákonem nařídil, že v následujících 2 letech dostanete povinně 17 očkování? Asi ne,že? (neznám nikoho, kdo by do toho dobrovolně šel). Přesto souhlasíte s tím, aby naše malé sotva 1-2 roky staré děti něco takového absolvovaly (slepá důvěra systému, v jehož čele stojí zase „jen“ lidé, s koncentrací moci a značných prostředků, kterých chtějí mít čím dál více, v tomto případě z kapes pojišťoven, potažmo pacientů), aniž by jste (jako osoby odpovědné za zdraví svého dítěte) věděli, co vše očkovací látky obsahují (tisícinásobně překročené limity těžkých kovů v krvi kojenců jsou toho důkazem). Problém ale je, že většina lidí nechce přemýšlet. Raději jsou, když to za ně „odpřemýšlí“ někdo jiný.. Naštěstí my do této kategorie rodičů nepatříme! Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

AFÉRA MELAMIN

1. 2. 2011

Čínská aféra, která obletěla celý svět a dotkla se i nás, se pomalu uzavírá. 21 obviněných zaměstnanců společnosti Sanlu, už zná své tresty za to, že do kojeneckého mléka přidávali toxický melamin (látka pro výrobu umělých hmot). Po požití mléka pak zemřely desítky kojenců a další statisíce onemocněly. Kontaminované výrobky se částečně dostaly do Evropy, dokonce i do České republiky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ÉČKA V POTRAVINÁCH -úvodník

1. 2. 2011

Éčka neboli konzervanty, barviva, stabilizátory a jiné látky, nás na obalech potravin tak trochu děsí. Vyskytují se zprávy o alergických reakcích, hyperaktivních dětech a jiných zdravotních problémech, které souvisejí s obsahem éček.Pojďme se jim tedy podívat trošičku na kloub..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

POHROMA PRO TĚLO - ANTIBIOTIKA

1. 2. 2011

Účinná antibiotika mmj. mění i střevní mikroflóru tím, že zabíjí i ty "dobré" bakterie, které nám prospívají. Poté se ve střevech množí kvasinky a plísně, a pokud k tomu ještě jíme velké množství sladkostí, masa a sladkého mléka, pak nám ve střevě pěkně zahnívají. Pomoci si můžeme probiotiky, tedy jogurtem, kefírem či tobolkami s laktobacily z lékárny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VITAMIN B8 -INOSITOL

1. 2. 2011

Neznámý přesto jeden z nejdůležitějších vitaminů. Je také významný antioxidant pomáhá při detoxikaci organismu, snižuje riziko civilizačních chorob vč. nádorových onemocnění, srdečních nemocí atd. Vhodný při redukčních dietách a také chrání játra před prorůstáním tukem. Zlepšuje paměť, nezbytný pro zdravé nervy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky