Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

SPOLEČNOST ŠEDNE..

1. 9. 2011

Neschopnost přijmout odlišnost může mít různé projevy. Ať už se jedná o přání zakazovat Gay-lesbické aktivity, nebo o snahu vnutit všem povinné očkování, které sleduje zájmy farmaceutických firem.Dnes se mnozí odborníci vyjadřují, že koupě milionů dávek vakcíny byl kolosální podvod. Má dobrá známá, zkušená lékařka označila celý humbuk kolem této epidemie za marketingovou akci farmaceutického průmyslu. Nový zákon by mohl člověka přinutit, aby se takovému očkování podrobil, aniž by byl patřičně informován. Přitom něco takového nemá v Evropě obdobu. V žádné evropské zemi není ani zdaleka podobný rozsah povinného očkování jako v ČR.. proč asi?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

BUDE OČKOVÁNÍ PROTI PRASEČÍ CHŘIPCE POVINNÉ?

1. 9. 2011

Až se příště objeví kvazi-pandemie, jako byla prasečí chřipka, lidé v České republice už se možná nebudou moci svobodně rozhodnout, zda se nechají očkovat. Stát jim to prostě přikáže. Alespoň takto zní schvalovaný nový zákon o zdravotních službách, jež vypadá že sněmovnou při hlasování jednoduše projde.. a to navzdory závazným mezinárodním úmluvám jež ČR přijala.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

HLEDÁNÍ PODSTATY NEMOCÍ

1. 9. 2011

Současná medicína se tvrdošíjně rozvíjí v duchu materialistického světonázoru. Důraz klade na doslova rozpitvání člověka na jednotlivé buňky a atomy hmotného těla. Přesto skutečnou podstatu onemocnění nenalézá, a touto cestou ani nemůže. Vždyť ani léky ani operacemi nebývá nemoc skutečně odstraněna. Její příčina zůstává totiž neoslovena a nemocný i po průchodu kolosem zdravotnictví není často vůbec zdravý a mocný.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

VITAMIN B15 -KYS.PANGAMOVÁ

1. 9. 2011

Je relativně nedávno objevený vitamín, rozpustný ve vodě, citlivý ke světlu. Není tolik znám i když je konáno mnoho výzkumů na jeho poznání a stále nabývá na popularitě. Z hlediska jeho struktury a účinků se nejedná o vitamín v pravém slova smyslu. Zda se jedná o vitamin nebylo prokázáno, zato však bylo prokázáno, že má adaptogenní účinky při stresu, lipotropní účinek, stimulační účinek na kyslíkový metabolismus v tkáních a detoxikační efekt.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky