Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

MASÁŽ V SEDĚ

1. 6. 2012

Masáží vsedě dokážete uvolnit ztuhlé svaly a navodit pocit relaxace díky rytmickým a účinným hmatům, které masér vykonává i pro něho v pohodlné pozici. Masáž vsedě je v zahraničí velmi oblíbená. Namasírujete takto záda, šíji, ruce a částečně i nohy. S touto masáží se můžete setkat v salonu, v kanceláři, na párty a podobných akcích.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ PŘITALIVOSTI SRDCE (R.SCHACHE)

1. 6. 2012

srdce.jpgSrdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Nic v našem životě se nestane náhodou…Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na skutečných příbězích. Každé tajemství v sobě skrývá prastaré poznání. Kdo se jím řídí, sám určuje, co se stane, a s tímto novým vědomím přitahuje ty, po nichž touží.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

skrytý význa nemoci: INFARKT

1. 6. 2012

Práce srdce je velkolepý autonomní děj, který není možné vědomě řídit. Lidská intuici již dávno vystihla spojitost jeho práce s citem a citovou rovnováhou (známá rčení: srdce mi buší radostí, leží mu něco na srdci, ztratit srdce, zlomit srdce..).Na srdce proto onemocní ti, kteří jej nechtějí slyšet, kteří jeho funkci v celistvisti duše potlačují.

INFARKT JE  FORMA VÝBOJE SUMY NENÁVISTNÝCH A NEGATIVISTICKÝCH MYŠLENEK A CITŮ!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

IATROGENEZE - LÉKAŘI ZPŮSOBUJÍ UJMY SVÝM PACIENTŮM

1. 6. 2012

IATROGENEZE - tak se odborně říká stavu, kdy lékař způsobí svou péčí újmu (fyzickou či psychickou) pacientovi. Osobně jsem se setkala s mnoha případy, kdy kojícím ženám byly předepisovány léky s těžkou kontraindikací právě pro kojení, kdy se maminkám nabízelo několik očkování jejich dětí různými vakcínami najednou (ušetříte maminko čas, dáme jednu injekci do jedné nožičky a to jiné očkování zase do té druhé), přestože to příbalová informace vakcíny zakazuje resp. i mezi stejným očkováním je nutná prodleva zhruba 2-4 týdny. Aneb nepřijde vám to vše tak nějak na hlavu postavené? Přesto někteří rodiče nepřemýšlí a slepě důvěřují.. cena za to je pak opravdu vysoká, zdraví vlastního dítěte. PROSÍM RODIČE PŘEMÝŠLEJTE A SLEPĚ NEDŮVĚŘUJTE! Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OŘÍŠKOVO-OVOCNÝ DORT (nepečený)

1. 6. 2012

quark-tart-2549438_960_720.jpgPostup oříškový korpus:
ořechy nasekáme nebo rozdrtíme v mixéru spolu s datlemi. Tuto směs ořechů a datlí musíme dostatečně homogenizovat (pomůže i med). Vytvořenou směsí uděláme na talíři korpus.
Ovocný krém vytvoříme: vybrané ovoce, avokádo, pomerančovou šťávu s kapkami citrónu rozmixujeme v mixéru a následně rozetřeme na již hotový základ. Ozdobíme dalším ovocem a necháme vychladit.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

TESTOVÁNÍ KOSMETIKY NA ZVÍŘATECH

1. 6. 2012

rabbit-2505034_960_720.jpgKaždý rok jsou na celém světě pro testování kosmetiky a prostředků pro domácnost stále zabíjeny tisíce zvířat. Těmto zvířatům jsou aplikovány chemické látky do očí, na kůži, jsou nucena je polykat či inhalovat. To vše jen proto, aby měli spotřebitelé na výběr tisíce nových výrobků.Testování na zvířatech je nejen velmi krutým, ale také nepříliš spolehlivým způsobem ověřování bezpečnosti a kvality výrobků. Řada společností již proto od testování na zvířatech upustila. Vy tak máte na výběr mezi výrobky testovanými na zvířatech a těmi, které byly otestovány jinak či obsahují jen složky otestované na zvířatech v minulosti (společnost tak nepodporuje nové testy). Vaše rozhodnutí může pomoci zastavit nebo naopak  podpořit utrpení zvířat.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ZA NEMOC MŮŽE CHYBA V IMUNITĚ

1. 6. 2012

Nemoci vznikají jako důsledek narušeného imunitního systému. Od přírody je nám dáno, abychom byli zdraví, aby se náš imunitní systém dokázal vyrovnat se všemi zátěžemi. Proč tedy nejsme zdraví?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SODÍK - NATRIUM (Na)

1. 6. 2012

Základním zdrojem sodíku pro lidský organismus je kuchyňská sůl, která je obsažena ve velkém množství potravin. Právě proto většinou nehrozí nedostatek sodíku, ale naopak jeho nadbytek. Nadbytek se projevuje zvýšeným krevním tlakem, vyšší zátěží ledvin a tím také zbytečným zadržováním vody v těle. U malých dětí může vést nadbytek sodíku k rozvoji hypertenze i dalších onemocnění. Příjem sodíku je v České republice a v dalších vyspělých zemích 2x až 3x vyšší než kolik by odpovídalo potřebám organismu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

SPOTŘEBA LÉKŮ NA ALERGII OBROVSKY ROSTE

1. 6. 2012

Počet alergických onemocnění a astmatu výrazně stoupá a v současné době je nějakou formou alergie v České republice postiženo téměř 20 procent populace. V loňském roce se dodalo do lékáren téměř pět milionů balení léků proti této nemoci za více než 630 milionů korun.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky