Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

BÍLÉ NEBO TMAVÉ PEČIVO?

1. 12. 2011

bread-399286_1920.jpgNezaměňujte cereální (obilné) celozrnné tmavé pečivo s běžnými pekařskými výrobky tmavé barvy - ve skutečnosti se jedná o bílé pečivo dobarvené karamelem. Celozrnné produkty mají také ve srovnání s bílým pečivem mnohem nižší glykemický index (nezpůsobují výkyvy hladiny krevního cukru a déle se tráví). Energetická hodnota bílého a celozrnného pečiva je téměř stejná. Výživová hodnota je ale vyšší u pečiva celozrnného.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ZAMYŠLENÍ NAD LÉČBOU

1. 12. 2011

Každá metoda navracení zdraví má svůj systém, používá specifický souhrn poznatků, postupů a doporučení. Daný systém vychází z určitého stupně poznání zákonů Stvoření, uplatňuje jisté priority, rozděluje aktivitu nutnou pro vyléčení zčásti na nemocného a zčásti na toho, kdo mu při hledání zdraví pomáhá (tento podíl bývá u jednotlivých terapií velmi rozdílný).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

TOXICITA NOVÝCH AUT

1. 12. 2011

auto-bmw-2964072_960_720.jpgMáte nové auto? Cítíte ten pach? Myslíte si, že je to přírodní resp. zdravá vůně? Musím vás vyvést z omylu.. jedná se o směs prchavých látek uvolňujících se z komponentů ve vnitřku auta, zahrnující mj. etylbenzén, xylén, formaldehyd i toluen. Tedy látky těžce poškozující (především nervové) buňky člověka.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SLIZNIČNÍ IMUNITNÍ SYSTÉM

1. 12. 2011

Slizniční imunitní systém je souhrnné označení pro prostředky imunitní obrany nacházející se na povrchu sliznic.Zřejmě se jedná o velice prastarou část imunitního systému Sliznice obsahují tři čtvrtiny všech lymfocytů v těle a dochází v nich k největší produkci protilátek (imunoglobulinů, hlavně IgA)..Proto je mmj. vakcinace(aplikace přímo do svalu-krev.řečiště) úplně mimo mísu v kvalitě imunitní odpovědi.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŠALVĚJ LÉKAŘSKÁ

3. 12. 2011

Šalvěj vysušuje tělo, proto se z jejích listů připravuje čaj proti nočnímu pocení, překrvení sliznic a k zastavení laktace. Uklidňuje nervy a pozitivně ovlivňuje průběh menstruace. Působí adstringentně, proto nalézá uplatnění při léčbě průjmových onemocnění. Užívá se jako kloktadlo při bolení v krku, šalvějovou plackou se ošetřují hmyzí bodnutí a drobné ranky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

NEOČKOVANÉ DĚTI JSOU ZDRAVĚJŠÍ NEŽ TY OČKOVANÉ

15. 12. 2011

V následujících několika zahraničních studiích (u nás je podobná studie bohužel nemožná, protože populace je téměř 100% proočkovaná) provedených  za účelem shromáždění informací o celkovém zdravotním stavu neočkovaných skupin obyvatelstva a porovnali je s celkovou populací, respektive s daty ze skupin očkované populace, se vyrýsovala "nečekaná" realita: neočkované děti jsou paradoxně zdravější než ty očkované.. proč asi?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

kniha: MOC PODVĚDOMÍ (J.Murphy)

15. 12. 2011

knihy-moc-podvedomi.jpgNa cestě ke štěstí vám nehrozí žádné překážky kromě těch, které si svým myšlením a představami sami vytvoříte.Ještě v tomto okamžiku můžete všechny překážky odstranit u samého kořene, když na ně přestanete myslit a místo toho budete věřit v úspěch, své schopnosti a vítězství nad všemi problémy.. kniha jako osobní rádce i pomocník na cestě za neskonalou láskou i bohatstvím.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

NUDLE OBSAHOVALY TOXICKÉ MNOŽSTVÍ HLINÍKU, VAKCÍNY HO OBSAHUJÍ JEŠTĚ VÍC

24. 12. 2011

Inspektoři SZPI zachytili v tržní síti nudle pocházející z Vietnamu, v nichž byl více než 40x překročen maximální přípustný limit pro obsah hliníku. Jde o nejvyšší dosaženou míru kontaminace potraviny hliníkem, s jakou se SZPI doposud setkala, nudle byly staženy.. „Hliník může v lidském organismu způsobovat neurologické problémy, vědci hovoří o likvidaci mozkových a nervových buněk," uvedl pro Novinky hlavní hygienik ČR Michael Vít. Bohužel vakciny pro děti obsajují 80x překročený max.přípustný limit, to už však nikomu nevadí (a už vůbec ne hlavnímu hygienikovi), aplikace těchto jedů přímo do krve sotva pár týdnů starých kojenců je tedy legální "sado-maso". Za to, že tedy neočkuji své dítě mne prostě nikdo ROZUMNÝ soudit nemůže.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky