Jdi na obsah Jdi na menu

HO´OPONOPONO JE MIMOŘÁDNÁ METODA

4. 4. 2024
I já jsem na cestě transformace a očisty své mysli.. a s pocitem vděčnosti mne už dlouho v životě provází energie prastaré havajské techniky Ho'´oponopono.
Ho'oponopono je úžasný způsob dosažení klidu, smíření a odpuštění. Je zakořeněn v principu, že naše vnější zkušenosti jsou projekcí našeho stavu podvědomí. Mimo jiné nás také učí rozpoznávat svou pravou sílu a stoprocentní odpovědnost při utváření své reality. Je to svým způsobem očistec ukrytých bloků i strachu v naší hlavě.
Ho´oponopono je mimořádná praxe, která člověka zbavuje energetické zátěže minulých činů a emocí, které zatemňují jeho vnímání. Je postavená na 4 zásadních mantrách, které když člověk procítěně opakuje, tak se můžete osvobodit od bolesti v duši způsobené minulými vzpomínkami.
A ty kouzelné věty zní:
„Omlouvám se. Prosím, odpusť mi. Děkuji Ti. Miluji Tě.“
Přesně tahle slova jsem se slzami v očích před pár měsíci odříkávala nad umírajícím tělem milovaného člověka. A přesně tyhle fráze si odříkávám i v tenhle mimořádný jarní čas. Transformačni doby osvobození od karmických pout i slepé víry v druhé.
Prožitek energetického přesunu do bodu nula člověka učí nechat vše jít, osvobodit se od bolesti minulosti a přijmout nekonečné možnosti vycházející z nejdůležitějšího okamžiku, z přítomnosti. Tady a teď.
Ho'oponopono je i moje výzva pro vás k tomu, abyste se třeba také vydali do hlubin svého mozku a osvobodili se od svazujících pout minulosti. I díky tomu, můžete získat energii tvůrce i Boha vlastního Vesmíru. A to se pak začnou dít zázraky. Ať jste tedy co nejvíce v klidu a míru se svojí duši!
Krásný den přeje všem REA, průvodce transformace vašeho podvědomí.
Revoluční cesta jak uzdravit jakýkoli vztah se vám velmi brzo otevře na mém novém webu: www.naslouchamti.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář