Jdi na obsah Jdi na menu

KLÍČ EXISTUJE

11. 4. 2024
Klíč ke každému problému existuje! Má skromné jméno. Upřímnost. Upřímně žít a vyjadřovat to, co ve mně skutečně je. Protože právě upřímnost má v sobě nejen dimenzi přijetí, ale také uvědomění si podstaty sebe sama.
Všichni žijeme v realitě, která jen odráží to, o čem jsme (často nevědomě) přesvědčeni. To je to, co lidi navzájem odlišuje.
To my sami jsme stvořitelé naší reality. To my sami jsme si vybrali skrz své postoje tyto nelehké zkušenosti, abychom je prožili a možná se i poučili. A být přitom neupřímný znamená, že odmítáme žít, co jsme si zvolili.
To jen my sami přitahujeme do svých životů okolností vlastními myšlenkami. A čím více se vzpíráme určitě situaci, tim si buďme jistí, že se s ní opět setkáme.
To my sami jsme diváci představení, na které jsme si zakoupili lístek. Vybrali jsme si tenhle život se svými příběhy a teď je jen na nás, zda budeme žít ve strachu, co se nám zas přihodí a nebo v důvěře, že se nám v pravdě nemůže nic stát. Tak to prostě je.
Navíc, není- li člověk čestný, blokuje si proud energie a dříve či později se to projeví i na jeho těle v podobě nemoci. (=nemít moc). Nemoci jsou karmickými následkem naší nepoctivosti. Jako vnitřní vzpoura i blokáda vybrané cesty.
Všichni chceme od druhých upřímnost, zapomínáme však být upřímný především sami k sobě. Upřímnost je klíč, který tak hledáme. Otevírá dveře ke všemu, o co život tak úpěnlivě žádáme. Protože každý problém má v sobě ukryté také řešení. A jen pravda osvobozuje.
Krásné čtvrteční ráno přeje všem Rea, na cestě k sobě.
 
Staňme se přáteli na facebooku zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář