Jdi na obsah Jdi na menu

MÁME TADY NOVOLUNÍ V BLÍŽENCÍCH

6. 6. 2024
Tak tady máme Novoluní v Blížencích.
Nevím jak vy, ale já jsem od včera nějaká vyčerpaná, přestože jsem vyspalá, tak jsem dnes tak nějak unavená. I to může být důsledkem Novu ve znamení dvojčátek.
Čas "temného" Měsíce je tu dost často od toho, aby nám ukázal na naše vnitřní pochody. Lépe se tak můžeme koncentrovat na sebe a své vlastní zájmy.
V takové konstalaci toho tentokrát nejvíce zažijeme sami se sebou, ve své mysli. Každý dle své vlastní vibrace. Protože právě mysl je tím, co nám pomáhá na jedné straně pochopit svoji identitu a na druhé straně se vymezit vůči okolnímu prostření a lidem vedle nás.
Tak, jak je Nov koncem i začátkem (jde o konjunkci Luny se Sluncem), máme šance ukončit nefungující styly chování a přístupy k druhým.
A naopak se nám možná právě teď ozvou ti, pro které jsme opravdu důležití nejen se slovy podpory, ale také krásnými činy.., v nichž si třeba uvědomíme nejen sami od sebe, ale především hodnotu i kvalitu našeho přátelství.
Teď přichází čas odděleni zrna od plevele. Falše od pravdy.
I to je způsob duchovní očisty a díky dnešní konjunkci Venuše, by to mohlo jít s láskyplným a pozitivním záměrem.
Přeji tedy nám všem nádherný čtvrtek 6.6.2024 ve vibraci sdílení a komunikace, protože o tom symbolicky Blíženci opravdu jsou.
S úctou ranní pozdravy posílá všem Rea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář