Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

KOMBUCHA

3. 9. 2012

kombucha-1074594_960_720.jpgKombucha nebo-li "lišejník" žijící v oslazeném čaji tvořící kvasný nápoj v němž kultury kvasinek přirozeně tvoří biologicky účinné a pro tělo prospěšné látky.

Obsahuje mnoho rozmanitých látek (řasy, kvasinky, různé kyseliny včetně mléčné a vitamíny). Na světě, zejména na dálném východě, je vyžívána pro léčebné i jiné účely již po staletí. Kombucha původně pochází z asijské části Ruska a její účinky jsou na vědeckém poli zkoumány již od roku 1852

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

KORUPCE I V OČKOVÁNÍ

3. 9. 2012

Lidé, kteří v Česku rozhodují o povinném, a tedy i z veřejného pojištění hrazeném očkování, zároveň inkasují peníze od samotných výrobců vakcín.  Máte fantazii? Tak odpovězte. Dovedete si představit krystaličtější střet zájmů, než že ten, kdo bere peníze od soukromé firmy, zároveň rozhoduje, jestli si její služby vybere stát?  A dovedete si představit hloupější výmluvu státu, který takový střet zájmů umožňuje, než že mu aktéři slíbili, že nebudou svého penězodárce zvýhodňovat, čestné pionýrské? Pokud se ptáte, proč kladu tyhle pitomé otázky, vězte, že přesně tohle se děje u lidí, kteří rozhodují o povinném očkování.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky