Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

TŘETÍ ČAKRA - SOLAR PLEXUS

1. 5. 2010

Tato čakra se nachází v oblasti solarplexu. Její hlavní význam spočívá v tom, že se skrze ni cítíme spojeni s fyzickým i s éterickým světem. Tato čakra je východ, kterým mohou proudit naše emoce. Je to sídlo podvědomí, osobnosti. Když je plně aktivní, točí se v zelené a červené barvě. Je jí přidělena žlutá barva, element oheň a smyslová funkce vid. Tato čakra je v úzkém vztahu s city a pocity všeho druhu. Má vztah k solárplexu a ztělesňuje harmonizující, spojující element rozumu a intelektu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 2

VITAMIN K

1. 5. 2010

Vitamín K je vitamín rozpustný v tucích. Označení "K" je odvozeno z německého slova "Koagulation“-procesu srážení krve. Vitamín K je nezbytný pro funkci několika proteinů podílejících se na srážení krve, dále nezbytný v procesu mineralizace kostí, buněčného růstu a metabolismu proteinů cévní stěny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

DEMOKRATICKÁ VOLBA V OČKOVÁNÍ

21. 5. 2010

Pouze nedemokratická společnost má právo vyžadovat od svých občanů bezmeznou poslušnost - tedy i povinné očkování. Dnes žijeme v demokratické společnosti (alespoň se to tak tváří) a tak právo a svoboda jsou její ctěnými atributy. Navíc listina práv a svobod zamezuje aplikaci "povinného" očkování. Proto každý rodič by měl nechat své dítě pravidelně očkovat ne z povinnosti, ale dobrovolně z přesvědčení o jeho prospěchu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky