Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

KARMICKÉ ONEMOCNĚNÍ

1. 12. 2012

Onemocnění fyzického těla je pouze projevem určitých "vnitřních" poruch, proto je zpočátku třeba nalézt původ, příčinu onemocnění, a až poté léčit. Za zdravého člověka se může považovat ten, kdo má zdravé nejen své fyzické tělo, ale zároveň  svou psychiku. Stav našeho zdraví určuje tedy také naše vědomí i náš vztah k životu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

POMALÉ DÝCHÁNÍ ULEVUJE BOLESTI

1. 12. 2012

Rozvinout pomalý a klidný dech, znamená překonat strach ze života a nechat za sebou všechny úzkosti.Právě pomalý dech pomáhá získat sebedůvěru, prodlužuje život, chrání nás před uspěchaností a vede k (vnitřnímu) úspěchu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

IMUNITNÍ SYSTÉM A STÁRNUTÍ

1. 12. 2012

Čím je člověk starší, tím více má tendenci přibývat na váze. Ztrácí apetit, jeho energie klesá, stejně tak jeho schopnost obrany vůči infekcím; endokrinní systém přestává být funkční, ( např. zhoršený metabolizmus cukrů, snížená tvorba hormonů štítné žlázy-atd.),  klinicky nebo subklinicky se objevují artrotické potíže, svalová atrofie a tendence ke zlomeninám kostí; člověk se trápí dušností, srdečními arytmiemi a jinými kardiovaskulárními problémy; trpí chronickou zácpou, chudokrevností, problémy močového traktu, které mohou vrcholit až ledvinovým selháním; provází jej výpadky paměti, deprese, pomatení mysli a jiné duševní poruchy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

RAKYTNÍKOVÝ OLEJ

1. 12. 2012

rakytnik-sea-buckthorn-1720055_960_720.jpgRakytníkový olej je multiminerální preparát s maximální vstřebatelností, který je bohatým zdrojem vitamínů ze skupiny A, C, E, K, B1, B2, B6, P, kyseliny listové, organických kyselin, karotenoidů, cukrů, tříslovin a mnoha minerálních solí. Je vhodným doplňkem výživy při avitaminóze, působí podpůrně při infekčních chorobách a v období rekonvalescence.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

SLADIDLO XYLITOL VE ŽVÝKAČKÁCH

1. 12. 2012

chewing-gum-115163_960_720.jpgXylitol se extrahuje z břízy, malin, švestek a kukuřice. Vyrábí se hlavně v Číně.

Sladivost xylitolu je přibližně stejná jako sladivost cukru, avšak xylitol dodává přibližně o 40 % méně energie než cukr. Xylitol je příznivý pro zuby. Působí preventivně proti vzniku zubního kazu. Nejnovější výzkumy potvrzují, že má vliv na snížení zubního plaku, neboť přitahuje nežádoucí mikroorganismy a pak je nechává "vyhladovět", což umožňuje, aby došlo v ústech k remineralizaci poškozených zubů. U psů může xylitol způsobovat vážné, až život ohrožující problémy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ČOKOLÁDOVÁ MASÁŽ

1. 12. 2012

black-2773006_960_720.jpgČokoládová relaxační masáž je luxusní procedura, která dokonale uvolní namožené svalstvo, zregeneruje pokožku a navodí pocit štěstí. Čokoláda obsahuje mnoho důležitých prvků potřebných pro lidský organizmus, ke kterým mimo jiné patří vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ŽELEZO -FERUM (Fe)

1. 12. 2012

Železo se podílí především na přenosu kyslíku a elektronů, tedy oxidačně-redukčních procesech v organismu. Mezi železa patří anemie (chudokrevnost), narušená funkce termoregulace a imunitního projevy nedostatku systému a únava. Hlavními zdroji železa je maso a drůbeží a rybí výrobky a vnitřnosti, ořechy a luštěniny. Denní doporučená dávka pro muže je 10 mg, pro ženy ve fertilním věku 15 mg (ztráty menstruací). Při nadměrných dávkách, hrozí otravy železem: krvavé průjmy, zvracení, genetické poruchy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: POŽÁDEJ A JE TI DÁNO (Hicks)

1. 12. 2012

 

pozadej-a-je-ti-dano.jpg"Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte. Pochopíte, jak jsou vaše vztahy, zdravotní problémy, finance, otázky týkající se zaměstnání a dalších věcí ovlivněny vesmírnými zákony, jež vládnou v naší časoprostorové realitě. Druhá část knihy popisuje účinné postupy, které vám pomohou být v souladu s pozitivním proudem života. "/oficiální text nakladatelství Synergie/

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

VZÍT DÍTĚ DO DOMOVA DŮCHODCŮ

1. 12. 2012

Máte doma malé dítě a nemáte babičku či dědečka? Pak ideálním dobrým skutkem nejen pro Vaše dítě, ale především pro často osamocené senior/k/y bude návštěva v nejbližím domově důchodců. Stačí se s pracovníky ústavu domluvit na konkrétní den a do DD své dítko společně uvést. Ani netušíte jako radost oběma stranám tím uděláte. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

PŘEDVOLÁNÍ NA HYGIENU

1. 12. 2012

OTAZÁKA:Dobrý den, tak jsem mluvila s vedoucím Hygienické Stanice v HK a říkal, že se musíme dostavit osobně, ale že se nejedná o přestupkové řízení, že se nás jen mají pokusit přesvědčit o tom, abychom dítě dali naočkovat, ale že pokud se přesvědčit nenecháme, podepíšeme jim tam nějaký protokol a to je vše. Žádné pokuty ani
vypisování přestupkového řízení teď prý provádět nemohou. Tak se mi trochu
ulevilo, ale stále přemýšlím, co je to za protokol. Nevíte, o jaký protokol se jedná? Předem díky a hezký den..E.B.

ODPOVĚĎ právničky z Ligy pro Lidská práva naleznete v celém článku..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NENECHTE SE ŠIKANOVAT ÚŘADY KVŮLI NEOČKOVÁNÍ SVÉHO DÍTĚTE

18. 12. 2012

Orgány sociálně právní ochrany dětí jsou často osočovány, že dostatečně neřeší ty případy, které by měly řešit a které vyžadují pečlivou sociální práci, a naopak bezdůvodně šikanují rodiny, které žádnou „péči“ ze strany státu nepotřebují. Bohužel musím konstatovat, že toto obvinění není nedůvodné. Přesně o tom je níže uvedený případ.. naštěstí si s tím inteligentní tatínek poradil po svém.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky