Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

PSYCHONEUROIMUNOLOGIE

1. 2. 2014

 Od r.1974, kdy Robert Ader zjistil, že reakci imunitního systému lze napodmiňovat podobně jako reakci CNS, rozvinul se nový obor psychoneuroimunologie. Psychoneuroimunologie (nauka o interakcích mysli a těla) se zabývá vztahem mezi emocemi (psýchou), neurologickým systémem (mozkem a nervovou soustavou) a imunitním systémem. Vědci si Již uvědomili, že mysl hraje v symptomech i v léčbě nemocí důležitou roli.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

SLUNEČNICOVÝ NEBO ŘEPKOVÝ OLEJ?

1. 2. 2014

olive-oil-507129_960_720.jpgCelá léta jste utráceli za drahé slunečnicové a olivové oleje a utěšovali se, že to děláte pro své zdraví? Byla to chyba! Podle nejnovějších vědeckých výzkumů a závěrů odborníků na výživu se novým králem olejů stává ten nejlevnější a u nás nejdostupnější - řepkový olej!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 8

HIV-TEST PRO INDIVIDUÁLNÍ POUŽITÍ DLE LÉKAŘŮ NEPATŘÍ DO RUKOU LAICKÉ VEŘEJNOSTI

1. 2. 2014

Test na HIV pozitivitu INSTI pro individuální použití lze v zahraničí zakoupit v lékárně. U nás tomu tak bohužel není, přestože by třeba zabránil dalšímu neúmyslnému šíření tohoto nevyléčitelného smrtelného viru. A víte proč si ho nekoupíte? Odpověď Ministerstva zdravotnictví i lékařů je následující: „Je to totiž test, který může zásadně změnit váš život, jak by jste asi nakládali s takovým testem (odpadem) po jeho použití (riziko v případě pozitivního výsledku)  a tak do vašich rukou prý prostě nepatří.“

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SMRT V DŮSLEDKU LÉKAŘSKÉ PÉČE

1. 2. 2014

Bohužel i tento fakt je možný.Zemřít, díky péči lékařů. Kniha Death by Medicine, ve které jsou veškerá fakta doložena odkazy na původní zdroje, ukazuje, že u hospitalizovaných pacientů se vyskytují ročně 2.2 miliony NÚ. Počet předpisů antibiotik pro případy virových infekcí, kdy jsou zjevně neúčinná, dosahuje 45 milionů ročně (v USA). Lékaři mohou chybovat, že dochází k nadměrnému předepisování a užívání léků, že může dojít i v nemocnicích k pochybení lékařů a ošetřujícího personálu, i pro toho je četba uvedené knížky tím nejhorším hororem. Copak je možné, aby se naše civilizace vyvíjela v tomto směru? V ČR podobné údaje neexistují a člověk může jen doufat, že se s podobnou situací ani nesetkáváme.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VÝSKYT NEMOCÍ V ČR PROTI KTERÝM SE POVINNĚ OČKUJE

1. 2. 2014

Povinné očkování  vakcinama všech dětí (ročně řádově 100-120 tisíc dětí určitého věku v ČR) kvůli CELKOVÉMU ročnímu výskytu (tedy mezi víc jak 10miliony lidí): ZÁŠKRT: za posledních 35 let se vyskytl v ČR 2x, DĚTSKÁ přenosná OBRNAza posledních 50 let se na území ČR nevyskytl ani jeden případ (proč se tedy stále očkuje nechápu), ZARDĚNKY: (z 10 milionů občanů) 4-14 případů ročně, atd. (více v celém článku). Tyto čísla uvádím jen  pro ujasnění, až mi bude zase příště někdo vykládat, že ty nemoci, proti kterým se očkuje na nás resp. na mé dítě číhají na každém rohu.

 

 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 29

CO LÉČÍ OSTEOPATIE

1. 2. 2014

 Stalo se vám, že jste si stěžovali na bolesti páteře, šíje, stažené svalstvo, že vás "seklo" v páteři, dostali jste průvan, ofouklo vám klouby nebo jste měli celkově ztížený pohyb? Zamýšleli jste se už někdy nad tím, co to všechno vlastně znamená a co způsobuje bolest? Co se skutečně skrývá za našimi potížemi? Ne, nebudou to pouze přibývající léta ..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

PAŽITKA

1. 2. 2014

food-3035389_960_720.jpgVyužívá se nejen jako koření,ale také jako léčivá bylina. Konzumace, zejména čerstvě natrhané pažitky přispívá k lepšímu zdraví, obsahuje vápník, draslík, železo a vitamín C. Další důležitou složkou je karoten a éterické oleje. Podporuje zažívání a chuť k jídlu, dokonce i snižuje krevní tlak. Má blahodárné účinky na ledviny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

BRADAVICE

1. 2. 2014

Bradavice je nezhoubný kožní novotvar, způsobený virovou infekcí. Dermatologové se často setkávají s mylnou interpretací ze strany pacientů. Bradavicemi jsou pak často nazývány růžky kožní, stařecké bradavice nebo různá mateřská znaménka. Tyto útvary však nejsou virového původu a jejich léčba nebo odstranění jsou často založena na jiném principu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

TERAPIE OBEZITY

1. 2. 2014

Obezita je chronické onemocnění charakterizované zmnožením (hypertrofií a hyperplazií) tukové tkáně v důsledku pozitivní energetické bilance.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: JEDNODUŠE BUĎTE ŠŤASTNÍ (P.Franckh)

1. 2. 2014

jednoduse-budte-stastni.jpg

 7 klíčů k lehkosti bytí může odemknout dveře k takovému životu, jaký si přejí všichni: proces vytvářející radost – sobě samému a svým blízkým. Pierre Franckh podporuje myšlenku, že abychom byli šťastní, musíme pro to sami něco udělat, a má dostatek zkušeností, aby každému umožnil najít vlastní cestu ke štěstí. Proto je jeho kniha plná návodů. Autor poskytuje mnoho podnětů pro lepší poznání vlastních postojů a jejich přijetí jako základu k novému uspořádání života. Cenná podpora pro všechny, kteří hledají radu a ještě nevzdali naději na to „být jednoduše šťastní“. Štěstí se totiž může naučit každý.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

SOUD V TICHOSTI POTVRDIL AUTISMUS Z MMR VAKCÍNY

1. 2. 2014

Americký soud nedávno diskrétně, bez přílišné medializace, pěkně potichoučku potvrdil, že kombinovaná vakcína na spalničky, příušnice a zarděnky (MMR - measels, příušnice, Rubella) skutečně způsobuje autismus, píše Natural News.V nedávno zveřejněném rozsudku, část která byla utajena před veřejností, bylo malému chlapci přičteno několik statisíc dolarů. Jde o odškodné za to, že MMR vakcína prokazatelně u něj vedla k vyvolání autismu .

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky