Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

JAK FARMACEUTICKÉ FIRMY UPLÁCEJÍ LÉKAŘE

1. 3. 2014

Ano tohle je naprosto běžná realita x-let.Nikoho nezajímá zda se uzdravíte, hlavně aby jste brali léky, no (nedej bože) se nechali očkovat.. (provize za vakcíny jsou ještě větší).Takže až půjdete příště k lékaři vzpomeňte si na tuhle reportáž. Nejde o vás a o to, co vám je, jde o to, aby jste odešly s drahým lékem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ČERVENÉ SYNTETICKÉ BARVIVO V POTRAVINÁCH E 124

1. 3. 2014

skull-1426813_960_720.pngE-124: Jasně červené barvivo. Má velmi stabilní pH a nemění vlastnosti při změnách teplot při jeho zpracování a skladování. Je často chybně zaměňováno za přírodní barvivo košenilu E120. Používá se především do sladkostí a potravin jako jsou kečupy, cukrovinky, marmelády, pudinky, žvýkačky, mléčné výrobky, limonády, zmrzliny, kompotované ovoce či rybí výrobky. Může vyvolat alergické reakce, horečky a zhoršit astma. Na pozoru by měli být zejména lidé citliví na aspirin. Na základě dlouhodobých studií na krysách a myších existuje podezření, že se jedná o karcinogen. U dětí může vyvolat či zhoršovat hyperaktivitu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

LÉKY: VÍCE ŠKODY NEŽ UŽITKU

1. 3. 2014

Zvykli jsme si, že na každý zdravotní problém existuje pilulka, která nás jej jakoby zázrakem zbaví. Nejenom, že to není pravda, ale navíc se ukazuje, že mnohé léky mohou napáchat víc škody než užitku. Zvlášť, pokud bereme víc přípravků najednou. Pak se jejich účinky mohou buď vzájemně vyrušit, nebo znásobit. A těžko říct, co z toho je horší. Aneb věděli jste, že acylpyrin není určen pro děti do 15ti let? Čtěte prosím příbalové letáky léků..Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CO JE TO OSTEOPATIE

1. 3. 2014

Kostra je klíčem k tělesné zdatnosti.Nejrozsáhlejším systémem lidského těla je soubor kostí, kloubů, svalů a vazů. Je to soubor, který nám umožňuje chodit, běhal řídit auto, mluvit, psát, stavět, sportovat zkrátka veškerou tělesnou činnost. Osteopatie, jedna z nejrozšířenějších doplňkových forem medicíny, se snaží diagnostikovat a léčit mechanické poruchy této soustavy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

HYPOCHONDRIE

1. 3. 2014

 Hypochondrie je charakterizována úzkostným sebepozorováním a strachem z nemoci. A to i navzdory, že je pacient opakováně ujišťován ošetřujícím lékařem o výborném fyzickém zdravotním stavu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

OBČAS SI UDĚLEJTE PŮST

1. 3. 2014

juice-94945_960_720.jpgSlovo půst znamená německy fasten. Je odvozeno od gótského slova fastan - zastavit se, sečkat. Z toho vyplývá, že půstem pozastavíme naši každodenní rutinu, čímž je například stravování nebo zábava. Půst souvisí s pokáním. Půstem můžeme sledovat změny našeho organismu, změny, které nám přináší na duši i těle.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ROBI NA SMETANĚ SE ZELENINOU

1. 3. 2014

soybean-1483811_960_720.jpgRostlinná bilkovina, neboli maso ROBI - je na rozdíl od sójového masa, kde jsou základem bílkoviny z luštěnin, vyráběno ze směsí rostlinných bílkovin, především pšeničných a rýžových bílkovin, pšeničných klíčků a červené řepy. Tato směs je tepelně upravována a proto obsahuje pouze minimální množství mikroorganismů. Neobsahuje žádné živočišné bílkoviny, cholesterol, sóju ani syntetická barviva a konzervanty! 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: JAK PŘELSTÍT ĎÁBLA (N.Hill)

1. 3. 2014

dabel.jpg

Nejtroufalejší a nejpodnětnější motivační kniha od amerického filozofa úspěchu číslo jedna, kterou napsal v roce 1938, hned po vydání svého bestselleru Myšlením k bohatství. Od vydání knihy Jak přelstít ďábla však bylo upuštěno, protože Hillovou rodinou i poradci byla považována za příliš kontroverzní. Po sedmdesáti letech vychází péčí Nadace Napoleona Hilla a Sharon Lechter, jež původní Hillův rukopis uspořádala, opatřila poznámkami a upozornila na ověřené strategie, které nám umožňují osvobodit se od vlivu ďábla a žít hojný a úspěšný život, jaký si zasloužíme. Zatímco bestseller Myšlením k bohatství nabízí cestu k úspěchu, kniha Jak přelstít ďábla vám pomůže překonat bariéry, které vás brzdí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

DOMÁCÍ MAKOVÉ MLÉKO

1. 3. 2014

milk-1769136_960_720.jpgMým novým objevem ze světa máku je makové mléko. Vyzkoušela jsem ho,  podle lidové pověsti prý přivolává krásné sny.. MAKOVÉ MLÉKO je jedním z nejlepších přírodních zdrojů vápníku a hořčíku. Mák obsahuje v 80g doporučenou denní dávku vápníku a hořčíku v ideálním poměru. Je v něm 12x více vápníku, než v mléce kravském. Mák je vysoce zásaditý, takže pomáhá při překyselení organismu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky