Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

LYMFODRENÁŽ OBLIČEJE A DEKOLTU

1. 7. 2012

Jedná se o revoluční metodu, která dokáže, bez pomoci skalpelu, výrazně omladit obličej!! Již po prvním ošetření výrazně vyhladí vrásky, zregeneruje a napne pleť a Váš obličej se rozzáří novou vitalitou. Manuální liftingová lymfodrenáž obličeje je velmi jemná technika, šetrná k pokožce, kterou doprovází velmi příjemný pocit hluboké relaxace a vnitřní pohody. Uvolněním svalů v obličeji a zlepšením prokrvení kůže, dochází k regeneraci vazivových a elastických struktur, k zrychlení odvodu odpadních látek, metabolismu a k úbytku podkožního tuku.K lepšímu a rychlejšímu odvodu odpadních látek Vám vždy profesionálně uvolníme lymfatické uzliny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

skrytý význa nemoci: MRTVICE A BOLESTI HLAVY

1. 7. 2012

Lidé ohroženi mozkovou mrtvicí trvale rozumově kličkují k dosažení životního běhu "dle nich" a současně mrskají nenávistnými myšlenkami po těch, kteří nejednají tak, jak oni si představují a chtějí. Ty, které bolí hlava vpředu na celém čele nebo naopak zezadu, rozumem odmítají respektovat svůj intuitivní hlas.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ BOHA (R.Schache)

1. 7. 2012

tajemstvi-boha.jpgTajemství Boha aneb Cesta duše Stvořením - jedna z nejkrásnějších knížek o Bohu jakou jsem kdy četla, knize a jejímu hlubokému poselství porozumí spíše pokročilejší duchovní, každopádně se tato kniha  věnuje otázkám jako: odkud se vzala naše duše? Co je Bůh a kde se skrývá? Jak poznáme tajemství Boha a jak mu jsme schopni porozumět?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 2

ZAPEČENÝ LILEK

1. 7. 2012

vegetables-2726800_960_720.jpgLilek čili baklažán je zelenina, z níž lze v kuchyni vykouzlit opravdu lahodné pokrmy. A zároveň i zdravé – je totiž cenným zdrojem vitamínů i minerálů, obsahuje málo kalorií, pomáhá snižovat cholesterol a je považován i za afrodisiakum.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

OČKOVAT ČI NEOČKOVAT?

1. 7. 2012

Co se očkování týče, jsem zastánce svobodné volby tj. ať každý rodič  rozhoduje o svém dítěti sám. A český stát konečně začíná uvažovat o tom (když už se tak pěkně ve všem hrneme na „západ“), že by byla dobrovolnost také v očkování.(KONEČNĚ!!!) V ČR máme v porovnání s EU nejvíce povinných vakcín (!lobby farm.firem) a přitom nemocnost dětí oproti západu není ani o kousek nižší! Aneb o zdraví dětí dnes vůbec nerozhoduje lékař, ale politika a vyšší zájmy (PENÍZE). Také už jste na to přišly? V celém článku je několik skutečných zajímavostí, které ve vakcinaci stojí za opravdové povšimnutí. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CIVILIZAČNÍ PŘÍČINY IMUNITNÍCH PORUCH

1. 7. 2012

Naše imunita je velmi složitý provázaný systém, který ovlivňuje jak řada faktorů vnějších, tak vnitřních. Zvyšující se výskyt alergických a autoimunitních onemocnění dává tušit, že s imunitou naší populace to jde generaci od generace z kopce. Na první pohled by se zdálo, že na vině je znečištění životního prostředí, ale doopravdy je to jen jedna z mnoha příčin. Imunitu obecně velmi poškodilo a stále poškozuje plošné užívání antibiotik, jejichž časté podávání nebo dokonce vyžadování odráží dle mého názoru absolutní nedůvěru ve vlastní obranné mechanismy těla.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

DRASLÍK - KALIUM (K)

1. 7. 2012

Správná hladina draslíku v krvi je velmi důležitá. Při větším poklesu nebo zvýšení této hladiny jsme přímo ohroženi náhlou srdeční zástavou. Při nedostatku draslíku na sobě můžeme pozorovat množství necharakteristických příznaků. Objevují se bolesti hlavy, ospalost, slabost nebo svalové křeče, nepravidelný srdeční rytmus. Nadbytek draslíku můžeme pociťovat jako brnění v končetinách, pocity slabost, někdy se objevuje i zvracení a průjmy. Příčiny těchto obtíží jsou velmi pestré, jejich určení a odstranění patří do rukou lékaře.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ZÁKLAD NAŠEHO ZRAVÍ

1. 7. 2012

zaklad-naseho-zdravi.jpg

Zdraví je stav relativní. Zatímco pro někoho znamená být zdravý už jen to, že je vůbec schopen vstát a jít do práce, rád že ho nic nebolí, jiní kultivují svou bytost do té míry, že jsou plni vitality a procházejí životem jako intenzívní zkušeností šťastného bytí. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

REKORDNÍ POKUTA PRO FARMAC.FIRMU

2. 7. 2012

V přepočtu více než 60 miliard korun je cena, kterou musela zaplatit americká farmaceutická společnost za to, že nedodržovala pokyny regulačního úřadu. Firma GlaxoSmithKline nabízela neschválené léky a dostala za to rekordní pokutu.. Osobně vím, že se jedná pouze o špičku ledovce. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŠŤÁVA Z NONI

3. 7. 2012

Noni vita je 100% šťáva z ovoce Noni se speciálním výživným určením, který podporuje celkové posílení organismu. Šťávu Noni vita lze také nazvat proteinovou a enzymatickou bombou, protože obsahuje více než 100 aktivních složek, které mají ze zdravotního hlediska blahodárné působení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

STATISTIKY NEMOCÍ V ČR

4. 7. 2012

Pokud Vás zajímá statistika nemocnosti na konkrétní nemoci v ČR pak hledejte níže. K zajištění povinného hlášení, evidence a analýzy výskytu infekčních nemocí v České republice slouží program EPIDAT. Hlášení infekčních nemocí je základem pro místní, regionální, národní a nadnárodní kontrolu šíření infekčních nemocí i pro hlášení infekcí z České republiky do Společenství EU a Světové zdravotnické organizaci. Základní výstupy z programu Epidat jsou zveřejňovány také v časopise Zprávy Epidemiologie a mikrobiologie.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVAT ČI NEOČKOVAT? 2.díl

5. 7. 2012

Nikde jinde v Evropě není tolik povinných očkování jako u nás. Přibývá dětí, které mají po vakcínách nežádoucí účinky. Pediatři rodiče dostatečně neinformují o rizicích, která mohou dítě postihnout. Rodiče neznají složení vakcín. Přibývá už i rodičů, kteří se proti povinnému očkování bouří. A náš systém? Místo diskuze používá bič - rodiče pokutuje a trestá. Má na to vůbec právo? Jak se rozhodnout a co dělat, pokud se rozhodnete neočkovat? To všechno se zde dozvíte.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VŠE O PŘIUŠNICÍCH

15. 7. 2012

V článku naleznete vše, co Vás napadne o PŘIUŠNICÍCH. Jedná se o nemoc, jež se nyní vesele mezi dětmi šíří, přestože jsou (i několikrát) proti ní naočkovány. Státní zdravotní ústav to vnímá (konečně) jako aktuální problém, přesto nikoho nenapadne zabývat se tím, jak je to (i přes plnou proočkovanost dětské populace) možné? Aneb už Vám došlo, že Vaše děti očkování vůbec nechrání, za to je to jistý způsob rozhození a také poškození jejich vlastní imunity, současně zajištěný roční zisk producentům vakcín.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 1

VYSOKOŠKOLÁCI ODMÍTAJÍ POVINNÉ OČKOVÁNÍ

17. 7. 2012

Američtí vysokoškoláci odmítají povinné očkování -školy zažívají exodus.Zdroj z Austin Community College, prozradil, že počty nově nastupujících studentů klesají, v důsledku toho, že studenti se odmítají podrobit očkování, u kterého je jim říkáno, že je povinné a nezbytné, aby mohli školu navštěvovat.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky