Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

NEJSEM PROTI IMUNIZACI, JSEM PROTI VAKCINACI

1. 6. 2011

Očkování vzniklo jako dobrá myšlenka se snahou ochránit lidi před velmi nebezpečnými nemocemi. Bohužel se obsah vakcín i praxe během historie natolik proměnily, že je stále obtížnější ve vakcínách vidět dobro a prospěch. Osobně si myslím, že současná praxe očkování všech dětí v raném věku, automaticky, bez výběru, je prostě a jednoduše riskantní a produkuje generaci dětí s oslabeným imunitním systémem a poruchami nervového vývoje. Naše děti nejsou zdravější, než jsme byli my, naopak. Musíme si klást otázku, jestli výměna spalniček či zarděnek, za alergie, astma, hyperaktivitu, dyslexii a autismus byla skutečně výhodná.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

JAK UZDRAVIT DUŠI?

1. 6. 2011

Bolavá nespokojenost v duši – skrývaná zloba, lítost, rezignace. Duše bolí – už to nedokáže snášet, ztrácí moc nad řízením svého života ve hmotě. Nedokázala v sobě objevit a uplatnit tu mocnou sílu ženství – ten rovnocenný protipól mužství. Už není mocná – je ne-mocná.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ANTIBIOTIKA A LÉČBA ZLATÉHO STAFYLOKOKA

1. 6. 2011

Mnozí z nás nosí Zlatého stafylokoka běžně na kůži, ale velmi záleží na našem imunitním systému, zda se Zlatý stafylokok projeví. Nemusí se za léta našeho života projevit zkrátka vůbec, pokud mu nezadáme příčinu v oslabení imunitního systému. Léčba Zlatého stafylokoka není vůbec jednoduchá. V podstatě je to léčba velmi zdlouhavá a úspěch není vždy zaručen.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VITAMIN B12 - KYANOKOBALTAMIN

1. 6. 2011

Vitamin B12 je důležitý především pro správnou funkci krvetvorby, podílí se na syntéze DNA a ATP a je nezbytný pro správnou funkci nervového systému.(přenášení metyl sk.) význam při syntéze vlastních aminokyselin.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

LÉKAŘI OČKUJÍ HLAVA NEHLAVA

8. 6. 2011

Jedna z největších nehorázností systému očkování v ČR je ta, že se bezhlavě očkují i děti, u kterých se dá předpokládat zvýšené riziko zdravotního poškození (nedonošenci,alergici,atd.), ty pak na to nejčastěji doplácejí, paradoxně se zhoršení jejich stavu přičítá jejich nemoci a očkování je v tom samozřejmě "bez viny". V článku je vyprávění maminky, které jedno z jejich dětí po očkování zemřelo..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

JEN 1% LÉKAŘŮ ČTE PŘÍBALOVÉ LETÁKY LÉKŮ JEŽ PŘEDEPISUJÍ!

11. 6. 2011

JEN 1% ČESKÝCH LÉKAŘŮ ČTE PŘÍBALOVÉ LETÁKY, zato  56% se nechává poučit od obchodních zástupců farmaceitických firem.  To je výsledek průzkumu,který dělal mezi lékaři Státní zdravotní ústav. Je vůbec možné nadále důvěřovat lékařům,z  nichž jen 1%  čte informace o lécích? Tedy informace,které uvádí výrobce a které jsou pro naše zdraví snad důležitější než vychvalování léku nějakým obchodním zástupcem. A kolik lékařů si dá tu práci a ověří si co je napsáno na příbalovém léku u nás  a např v Německu? Příbalové  letáky se totiž v jednotlivých zemích dost liší.. tak co, stále ještě věříte lékaři a jeho především  farmaceutické péči o vás?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

kniha: CELESTÝNSKÉ PROROCTVÍ

15. 6. 2011

kniha-celestin.jpgKniha Celestinské proroctví vypráví o starodávném rukopise, proroctví, nalezeném v Peru. To prostřednictvím jednotlivých vhledů = POZNÁNÍ, ukazuje duchovní proměnu, kterou se může lidstvo ubírat a kterou si uvědomuje čím dál tím více lidí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 1

NĚKTEŘÍ LÉKAŘI SE JIŽ ZAČÍNAJÍ PROBOUZET

16. 6. 2011

Ledy seskutečně již lámou, nyní se dostává možnost komplikací po očkování i do odborných kruhů lékařských.. Myslím, že pár našich lékařů je pečlivých a vědomě by nepoškozovali naše děti. Jen je pořeba zlomit to dogma, že očkování je prospěšné.. viz každoročně bývá v Luhačovicích sjezd diabetologů. Bývá tam plno přednášek a novinek, jeden diabetolog říkal, že měli i 10ti minutovou přednášku o očkování. A že tam zaznělo podezření na souvislost mezi očkováním a autoimunitním diabetem u dětí. Nu vida, blíží se doba probuzení..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

LÉKY JSOU TESTOVÁNY BOHUŽEL I NA DĚTECH

22. 6. 2011

Vyšetřování časopisu Observer odhalilo, že sirotci a také děti okolo tří měsíců byly použity jako morčata při potenciálně nebezpečných lékařských experimentech, které sponzorovaly lékařské společnosti.. bohužel toto je realita, která se nyní dostala i k nám, aneb praxe z ordinace dětského lékaře:"maminko je zde nová vakcína, dostanete ji zdarma, když nám vyplníte tento dotazník".. tohle jsou hrůzy, kterým fakt nemohu mlčky přihlížet. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky