Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

kniha: TAJEMSTVÍ (R.Byrne)

1. 5. 2012

kniha-tajemstvi_the_secret.jpgKniha, která shromáždila moudrost předchozích generací a naučí vás dosáhnout všeho, co si přejete – v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Pochopíte skryté síly, které ve vás dřímají, a odhalíte jejich moc. Učení novodobých mistrů, kteří štěstí, zdraví a bohatství dosáhli, vám ukáže, jak lze tajemství spokojeného života aplikovat na každém kroku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

MASÁŽ HORKÝMI LÁVOVÝMI KAMENY

1. 5. 2012

Určitě si dokážete představit příjemné teplo pravých lávových kamenů, které svojí vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle, působí blahodárně na mysl a perfektně uvolňují zatuhlé svaly.

Masáž lávovými kameny je technika, která se už odedávna praktikovala na Havajských ostrovech nebo v Číně. Na tělo masírované osoby se kladou oblé teplé kameny zahřáté ve vodě na teplotu kolem 37 - 40°C. Teplo kamenů se klientovi rozlije po celém těle a celkově ho uvolňuje.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

INFORMACE K OČKOVÁNÍ - KLÍŠŤOVÁ ENCEFALITIDA

1. 5. 2012

Věděli jste, že:  přítomnost viru je zhruba jen u každého stého klíštěte  v infikované oblasti, většina této infekce probíhá bez symptomů a protilátky zachovávají doživotní imunitu. U infikovaných dětí a mladistvých je průběh K.E. téměř 100% bez komplikací, proto má toto očkování význam pouze pro starší lidi, v žádném případě není určeno pro děti!!! To proč se dělá tato vakcína také pro děti, je především jako reakce na panickou poptávku rodičů, nikoli proto, že by byla skutečně potřebována (za poslední roky nebyl dokumentován ani jeden vážný průběh K.E. u dítěte -v 80milionovém Německu)!!! Vakcíny proti K.E. byly v minulosti již několikrát staženy -vyskytovaly se velmi vysoký počet negativních reakcí, tato vakcína je na prvních místech v hlášení vedlejších negativních úč. včetně fatálních komplikací! V roce 2001-2006 bylo hlášeno (v Německu) 6případů úmrtí po aplikaci této vakcíny.. věřím, že se tedy po prostudování faktů v této věci rozhodnete správně. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

skrytý význam nemoci: RAKOVINA

1. 5. 2012

Pohleďme na lidské tělo. Je to celek složený z milionu buněk, z nichž každá plní svou funkci ve vztahu k celku. Působením karcinogenních látek, radioaktivního záření, atd. se nepřetržitě stává, že je některá buňka těla zasažena, přestává vykonávat svou funkci pro celek, ale neztrácí schopnost života ani množení. Tato buňka přestává reagovat na jemné řídící signály těla i duše, začíná existovat sama pro sebe v prostředí, které je pro ní "jen" živnou půdou. Vzniká rakovina.

Ekvivalentem k tomu všemu je současný život sám o sobě.LIDÉ, KTEŘÍ ONEMOCNÍ RAKOVINOU JSOU SAMI RAKOVINOU V NĚKTERÉ OBLASTI SVÉHO BYTÍ. Je tedy potřeba tuto oblast identifikovat a začít ji "vnitřně" léčit, jiné cesty totiž ze začarovaného kruhu "metastáz" bohužel není.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

TĚSTOVINY S BROKOLICÍ A KUŘECÍMI PRSÍČKY

1. 5. 2012

pasta-932172_960_720.jpgJak jste na tom s brokolicí? Patří do vašeho jídelníčku? Z této zeleniny můžete připravit chutnou krémovou polévku, výborná je v těstovinách, ale také jako ingredience v různých jednohubkách. Brokolice je zelenina nejen velice chutná, ale také hodně zdravá. Především díky vysokému obsahu vitaminu C tak patří mezi potraviny, které se považují za přirozené zásobárny látek prospěšných pro lidský organismus.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

REGENERACE SKRZ ZASTAVENÍ SE

1. 5. 2012

Přerušení a přestávky jsou obvykle časem balancování a proto nejsou tak moc v oblibě, a tak je člověk přísně škrtá, jak v pracovním tak v soukromém životě. Avšak pauza, která se udělá moc pozdě, člověka vytrestá obvykle v podobě nemoci.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ODOLNOST PROTI NEMOCEM

1. 5. 2012

Jste dostatečně výkonní v průběhu celého dne? Překonáváte stres lehko? Navzdory tomu, že pracujete celý den, máte večer energii na sport nebo zábavu, nebo se jen bezvládně sesunete před televizor? Jste dostatečně odolní, nebo vás malá změna počasí vyřadí na dva týdny z provozu? I když se to na první pohled nezdá, jsou to otázky, které úzce souvisí s Vaším zdravím. Pozornost, energie, výdrž, schopnost snadno a dostatečně relaxovat – to vše jsou známky dobrého zdraví. Vysoká odolnost proti nemocem je důležitým ukazatelem skutečného zdraví.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 1

MINERÁLNÍ LÁTKY - OBECNĚ

1. 5. 2012

Nezbytnou součástí naší výživy jsou také minerální látky. Náš organismus je nutně potřebuje, nedokáže si je sám vytvořit. Minerální látky přijímáme do těla potravou a vodou. Mají významnou úlohu při růstu a pro metabolismus celého organismu. U mnoha dospělých, ale i dětí dochází k jejich nedostatku, a to zejména špatnou výživou.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

PSYLLIUM

3. 5. 2012

Psyllium je rozpustná indická vláknina. 100% přírodní nenávyková rozpustná vláknina získaná ze semen indického jitrocele. S vodou nabobtná a až 50x zvětší svůj objem. Vzniklý gel působí příznivě na trávicí trakt, zlepšuje vyprazdňování, chrání sliznice střev a žaludku. Vyvolává pocit nasycení, takže je psyllium vhodné i pro snižování nadváhy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

SEZNAM VAKCÍN JEŽ OBSAHUJÍ BUŇKY Z POTRACENÝ PLODŮ

3. 5. 2012

Vyzývám rodiče, aby zkoumali přísady vakcín známé také jako adjuvans, základy a růstová média. Myslím, že nastal čas, aby došlo ke zvýšení informovanosti rodičů o vakcínách: vakcíny nejsou tak bezpečné, jak je tvrzeno, a veřejnost má právo to vědět; obsahují mmj.  formaldehyd, rtuť, hliník, antibiotika, cizí lidskou DNA, látky z opic, prasat,zárodků kuřat a nyní i hmyzu, plus celý nákupní seznam toxických složek. Kdo se pídí, ten již ví.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Dr.LEBENHART ODPOVÍDÁ NA OTÁZNÍKY KOLEM OČKOVÁNÍ

5. 5. 2012

Dovoluji si vám předložit, vážení čtenáři, svůj pohled na očkování, podložený pilným studiem výzkumu nezávislých odborníků, třicetiletým pozorováním v praxi i vlastní zkušeností. Apeluji na vás. Mějte oči otevřeny, nepodléhejte marketingovým akcím - viz ptačí či prasečí chřipka a nenechávejte se zbytečně očkovat. A nebojte se! Právě strach nejvíce oslabuje imunitu a také rozum. Dr.Lebenhart

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SMRT DÍTĚTE PO OČKOVÁNÍ

5. 5. 2012

Příběh, který se stal začátkem tohoto roku.. nemám co dodat, snad jen, že minutou ticha uctívám památku dítěte, jež zbytečně zemřelo po očkování.

Rodiče prosím myslete na to, že vakcíny nejsou vitamíny!!! Jedná se o jedny z nejdrastičtějších léků, které svému dítěti můžete dopřát. Jen čas dá bohužel těmto skutečnostem za pravdu. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VAKCÍNY ZPŮSOBUJÍ AUTISMUS

9. 5. 2012

Počet onemocnění autismem se od roku 1990 raketově zvýšil o 1000% a zástupci farmaceutického průmyslu se zmateně škrábou na hlavách: Co by mohlo být příčinou tohoto stavu? Množství závěrů poukazuje jako na jeden z primárních faktorů přispívajících ke zvýšenému výskytu autismu - na vakcíny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

UŽ I VĚDCI ZAČÍNAJÍ RADIT NEOČKOVAT

12. 5. 2012

Mezinárodní lékařská rada o očkování vydala dokument shrnující nejasnosti a kontroverze očkování. V této otevřené zprávě podepsané pediatry, neurochirurgy a dalšími lékařskými pracovníky upozorňují na souvislosti mezi očkováním a autismem, alergiemi, astmatem, ADHD a mnohých dalších nemocí. Též upozorňují na všeobecně známý střet zájmů mezi zdravou společností a výdělkem farmaceutických firem..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

STEJNÁ VAKCÍNA - 2 ODLIŠNÉ INFORMACE O SLOŽENÍ

13. 5. 2012

Stejné vakcíny přesto 2 odlišné příbalové letáky informující o jejím složení.. i toto je realita našeho současného politicko-zdravotního systému. A já se ptám proč asi? Věděli jste například, že se na příbalovém letáku v EU nedozvíte vše, co vakcína obsahuje oproti letáku té samé vakcíny v Austrálii? A rozdíl je to skutečně diametrální, navíc je zde uvedeno zrhuba 9 dost zásadních chemických látek, o kterých se běžný pacient v Evropě ani nedozví. Nevěříte? Sami se můžete o této skutečnosti přesvědčit..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

REPORTÁŽ O OČKOVÁNÍ A JEHO DŮSLEDCÍCH

15. 5. 2012

To musíte vidět.Původně měla TV3 odvysílat reportáž "OBCHOD SE STRACHEM", došlo však k nečekané zmněně (asi jisté skutečnosti nebyly někomu zas tak po chuti) a z její odvysílání sešlo. Pokud zvažujete zda očkovat či nikoli, určitě reportáž shlédněte.To, že se jedná o "slovenskou" realitu na celé věci vůbec nic nemění.Jestli chcete vidět jak může Vaše dítě po několikerém očkování dopadnout, dívejte se pozorně.. jisté skutečnosti jsou mmj. viditelné dost jasně i mimo řádky. Andy

http://www.voxvictims.com/2012/04/15/obchod-so-strachom/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Škola podmiňuje odjezd dítěte na ŠvP souhlasem se zdravotní péčí

18. 5. 2012

Prosím o radu. Dcera jede ve 2. třídě ZŠ na školu v přírodě a přinesla domů k podepsání papír "Písemný souhlas zákonných zástupců", kde mimo jiné svým podpisem potvrdím toto: "... 1. souhlas obou rodičů, a to k poskytnutí zdravotních služeb, které mohou podstatným způsobem negativně ovlivnit další zdravotní stav pacienta nebo kvalitu jeho života...". To mě děsí. Když to nepodepíšu, nechají moje dítě někde vykrvácet?!?! Když podepíšu, můžou s ním provést cokoli?!

Odpověď:Udělený souhlas nejenže není právně  platný (škola jím porušuje institut informovaného souhlasu daný zákonem), ale v případě, že by dítě bylo vyloučeno z účasti na školní akci z důvodu odmítnutí rodičů jej podepsat, by pravděpodobně došlo k zásahu do osobnostních práv dítěte i rodičů a též k diskriminaci.. více v celém článku.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SOUD V ITÁLII POTVRDIL, ŽE AUTIZMUS DÍTĚTE ZPŮSOBILO OČKOVÁNÍ

21. 5. 2012

Soud v Itálii rozhodl, že autizmus dítěte způsobila očkovací vakcína MMR (zarděnky, spalničky,přiušnice -povinné očkování v ČR v 1,5 roce dítěte).. o případu více v celém článku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VAKCÍNA PROTI PNEUMOKOKŮM ZVYŠUJE VÝSKYT NEMOCI PROTI KTERÉ MÁ CHRÁNIT

23. 5. 2012

Na mercola.com právě vyšel článek: Pneumonia Vaccine Shown to Actually Increase Bacterial Infections It Is Supposed to Prevent - Vakcina proti pneumokokům zvyšuje onemocnění bakteriálnimi infekceni proti kterým má chránit (to my zasvěcení naštěstí už víme). Díky nadužívání antibiotik a vakcíně Prevnar stoupá počet určitých těžce léčitelných bakteriálních infekcí u dětí (proč asi?). Co si však uvědomuji úplně nejvíce je to, že nejdůležitější pro zdraví je silný imunitní systém a ten se dítěti nevytvoří za pomoci žádné vakcíny, spíše naopak. Andy

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

BOŘENÍ MÝTU: VAKCÍNY IMUNITU NETVOŘÍ

24. 5. 2012

Existuje pouze jedna opravdová imunita a tou je ta přirozená, dosažená organismem při kontaktem s okolím. Vakcinace je pouhé vynucené spouštění dočasných odpovědí organismu na umělé patogeny. Vakcíny jsou škodlivé a nebezpečné a vedou ke generacím lidí bez „přirozené imunity“.Paradoxně totiž děti často dostanou právě ty nemoci, proti kterým jsou očkovány.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky