Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

MARGARÍN NEBO MÁSLO?

1. 1. 2012

butter-1920670_960_720.pngUrčitě mockrát jste slyšeli, že margarín je zdravější a méně kalorický než máslo. Obojí je nesprávné. Sto gramů margarínu obsahuje přibližně stejně kalorií jako máslo. A provedené studie neprokázaly, že margarín významně ovlivňuje množství cholesterolu v krvi. Ani že lidé, kteří konzumují výhradně rostlinné tuky, mají riziko srdečního infarktu nižší, naopak v některých případech jsou k infarktu náchylnější. Vymažte ze své hlavy, že máslo je zdraví nebezpečné.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

EVANGELIUM BOLESTI

1. 1. 2012

Medicínský paradox: Čím víc léků proti bolesti, tím víc lidí trpících bolestí. Osobně jsem lék na bolest nevzala minimálně 4-5 let, tedy od doby kdy jsem prošla svým vlastním duševním přerodem a objevila sílu své mysli jež uzdravuje.Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

kniha: TAJEMSTVÍ ŠTĚSTÍ (M.Shimoffová)

1. 1. 2012

kniha-tajemstvi-stesti.jpgProč jsou někteří lidé šťastnější než jiní? Proč má někdo štěstí a někdo smůlu? Čím to je, že někomu všechno vychází, ale jiný má pocit, že si na něj osud zasedl? Zákon přitažlivosti funguje i v tomto případě. Osvojte si návyky šťastných lidí a nastavte své myšlenky na štěstí. Vytvoříte tak silné vibrační pole, která k vám přitáhne to, po čem toužíte.. tuhle knižku jsem četla, když jsem byla těhotná, dávála mi pocit velké radosti a touhu založit klub šťastých lidí. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

REGENERAČNÍ MASÁŽ

1. 1. 2012

 

Masáž je umění dotyku. Je to umění, které lze použít k utišení bolesti, zmírnění napětí a uklidnění. Pro mnohé z nás jsou bolesti v zádech běžným pocitem, zvykli jsme si na něj. Často si teprve až po masáži uvědomíme, že naše svaly byly namožené, bolestivě napjaté, a že překonávání nepříjemných pocitů, s tím spojených, nás stojí spoustu energie. Masáž nám dá ochutnat pocit uvolnění a pozitivního naladěnÍ.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

TOXICITA KOBERCŮ A PVC PODLAH

1. 1. 2012

carpet-2935773_960_720.jpgKoberce na míru, které pokrývají celou podlahu v místnosti, mají sice dobré tepelno a zvukovo izolační vlastnosti, z hlediska toxických látek jsou však pořádnou bombou. Koberce bývají bohatě ošetřené brómovanými spomalovačemi hoření, perfluórovanými látkami kvůli odolnosti vůči skvrnám, antimikrobiálními látkami, formaldehydem v kobercových lepidlech a pesticidy proti molům – všechno to se dostáva do vzduchu v místnosti a do našich plic.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ANTIBIOTIKA A DĚTI

1. 1. 2012

Rodiče přichází do ordinace nejen proto, aby lékař prohlédl jejich nemocné dítě a určil diagnózu, ale rovnou pro něho vyžadují předepsat antibiotikum, protože se mu dívali do krku a zjistili, že má „angínu“. Já jen dodám, že nemoc, se kterou se dítě samo vypořádá, organismus neuvěřitelně posílí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

KUSKUSOVÉ KOLÁČKY S ROZINKAMI

1. 1. 2012

Postup: Do vroucí směsy vody a mléka přidáme všechny suroviny (část nasekaných ořechů si ponecháme na posyp) a vaříme zhruba 12min. na hustou kaši. Po odstavení a částečném vychladnutí klademe kopečky na vymaštěný plech, trošku je pomačkáme  a posypeme zbylou směsí nasekaných ořechů.Pečeme vy vyhřáté troubě zhruba 15min.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

SPECIFICKÁ A NESPECIFICKÁ IMUNITA

1. 1. 2012

Imunita neboli obranyschopnost zajišťuje ochranu člověka před cizími i vlastními škodlivými organismy a látkami. Organismus reaguje na antigeny a patogeny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

SNÍŽENÁ IMUNITA

1. 1. 2012

Poruchy imunity se projevují kožními problémy, zvýšenou únavou, bolestmi břicha a průjmy, chronickou rýmou, zvýšenou náchylností k infekčním chorobám, alergiemi a mohou končit vznikem nejrůznějších závažných onemocnění včetně rakoviny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

VITAMIN F

1. 1. 2012

Vitamínem F jsou označování nezbytné esenciální mastné kyseliny, kyselina linolová, linoleová a arachidonová, které jsou do těla nutné dodávat potravou, protože tělo si tyto kyseliny nedokáže vytvořit žádnou jinou cestou. Tyto esenciální mastné kyseliny jsou základem pro tvorbu a funkci buněčných membrán, ovlivňují naší energii, stav vlasů, pokožky a nehtů, dále pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v krvi, zabraňují kornatění cév, ochraňují také játra a jsou velmi důležitým elementem při správném vývoji dětí, chrání nás proti zvýšenému krevnímu tlaku a nadváze, podporují imunitní systém, zabraňují krevním sraženinám, chrání organismus proti srdečním chorobám a mozkové mrtvici, působí příznivě na funkci prostaty, dále ovlivňují správnou funkci srážlivosti krve, starají se o naší tělesnou teplotu a působí také preventivně proti rakovině.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 1

FIRMY SI Z LIDÍ DĚLAJÍ TESTOVACÍ LABORATOŘE LÉKŮ

2. 1. 2012

Skutečnosti, ze kterých je normálnímu člověku na zvracení, odpovědnému rodiči ještě hůř.. Velké farmaceutické firmy si z rozvojových zemí udělali laboratoře, kde mohou testovat nové léky bez regulačních opatření, jaká jsou ve vyspělých státech. V posledních pěti letech prováděly testy na statisících lidí především v Indii,masové testy se ale provádějí i v Číně, v Brazílii a dokonce i v Polsku(viz oficiální zpráva novinky.cz)..a kdo si myslí, že se to ČR netýká, je na omylu! Je mi líto (nejen) dětí, z kterých se (bohužel i u nás) dělají pokusní králíci. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OREGANO

3. 1. 2012

Olej z oregana (Organum vulgare) je přírodní antibiotikum s protibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi. Pomáhá při kašli a trávicích potížích. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

VAKCÍNY VYROBENÉ Z BUŇEK POTRACENÝCH PLODŮ

11. 1. 2012

I tohle je očkovací realita, s kterou Vás bohužel obvykle lékař neseznámí, přestože tato informace v příbalovém letáku dané vakcíny je.. a nebo by jste nechali dobrovolně aplikovat přímo do krve svému (někdy sotva pár týdnu starému) dítěti látky kultivované na kmenových buňkách potracených plodů?Právě tyto vakcíny s obsahem DNA člověka bývají nejčastěji zdrojem komplikací.. Já své dítě chráním před nemocemi tím, že neočkuji, a jak jste na tom vy? Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

STAŽENÉ NUDLE KONTRA APLIKOVANÉ VAKCÍNY

14. 1. 2012

Prosím, pište hlavnímu hygienikovi a ptejte se ho, kdy hodlá stáhnout z trhu dětské vakcíny s hliníkem, jak to, že mu vadí, aby dospělí nesnědli nudle s dávkou Al 2 µg /kg jejich tělesné váhy (KVŮLI OHROŽENÍ Z NEUROTOXICITY HLINÍKU) a nevadí mu, že každé očkované dítě dostane až 264 µg /kg váhy. Aneb je skutečně něco shnilého ve státě českém.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ JE PŘEDEVŠÍM O MANIPULACI

15. 1. 2012

Reklamní kampaně ohledně očkování mají lidi dovést k tomu, aby dostali strach. Člověk, který má strach, je totiž snadno manipulovatelný. Většina lidí vlastně ani vůbec nepoznala, že očkování, ať proti chřipce, klíšťové encefalitidě či žloutence, je ve skutečnosti manipulací s nimi s cílem vytáhnout co nejvíce financí z daných účtů..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

CHCETE SE LÉČIT A NEBO UZDRAVIT?

15. 1. 2012

Nemoc je informace o tom, jaký člověk je, jak a v jakých podmínkách žije, o tom, že ve svém životě někde dělá chybu. Abychom jeho stonání porozuměli, musíme se seznámit s  jeho životním příběhem.Poznat, jaké má radosti, starosti, rodinný život, vztahy, způsoby odpočinku. Posoudit tedy nejen fyzickou, objektivní stránku, ale také stránku psychickou a sociální, musíme znát všechny souvislosti. Teprve potom pochopíme, proč právě on, právě teď a právě tímto způsobem onemocněl.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

REKLAMY NA OČKOVÁNÍ ÚTOČÍ NA ZÁKLADNÍ EMOCE

20. 1. 2012

Reklamy  na očkování jsou vytvořené záměrně tak, aby pocity zranitelnosti, ohrožení, strachu a bezmoci nepřišly ihned.Jsou zpracované tak, aby po prvním shlédnutí vyvolaly v člověku pouze nepříjemný pocit a aby až následně vyvolávaly pozdější pocit zranitelnosti, ohrožení a následný strach, pak šup rychle se nechat naočkovat, co kdyby.. mmj. věděli jste, že odvysílání 1 spotu v komerční TV v tkzv.prime time (tedy navečer okolo hlavního vysílacího času) stojí zhruba 300tis. Kč.. a kolik už takových znělek jste doposavad viděli? A kdo myslíte, že je zaplatí?Cílem farmaceut.průmyslu jsou především trvalé zisky, tedy trvale nemocní lidé..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

JAKÁ JE CENA ZA SMRT DÍTĚTE PO VAKCINACI?

24. 1. 2012

Pokuta jen necelé 2 miliony  za životy 14 (ani ne ročních) dětí, jež zemřely v roce 2007-2008 při nezákonných pokusech s vakcínami způsobené firmou Glaxo Smith Kline Argentina.. aneb jakou cenu má život dítěte? Nepřijde  vám to až neuvěřitelně málo? Navíc pokusy na dětech dělali sami lékaři i bez vědomí resp. souhlasu rodičů. Minimálně lékařská etika si šla asi hodit mašli, přesto jistě lékaři ordinují i nadále.. a kdo si myslí, že se nás to netýká resp. že se tohle v EU (přeneseně v ČR) neděje a jeho dětí se to přeci netýká je (řekla bych) mimo realitu...takže lidičky (rodiče) už se konečně proberte a nenechávejte slepě očkovat své děti, nemáte ani tušení co všechno se do jejich těla (i neoficiálně) dostává a co vše to s jejich tělem (do konce života) udělá.. Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

NEBEZPEČNÉ OTRAVY Z POTRAVIN

1. 2. 2012

ice-3101338_960_720.jpgKaždá látka (včetně destilované vody) v přílišném nadbytku je jedovatá. např. smrtelná dávka soli kuchyňské je 200-280 g. Je tedy toxičtější než alkohol (naštěstí však méně chutná).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

skrytý význam nemoci: INFEKCE

1. 2. 2012

Každá infekce všeobecně poukazuje na nějaký konflikt, který člověk ve svém podvědomí, správně neprožil a nevyřešil. Často tento konflikt ani nevnímá, nepřiznává si ho nebo se pokouší mu vyhnout, a tím si vynucuje možnost uvědomit si tento konflikt na jiné rovině. Ale bolestí (z infekce), které se už vyhnout nemůže, se zabývat musí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky