Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

NEBEZPEČNÉ OTRAVY Z POTRAVIN

1. 2. 2012

ice-3101338_960_720.jpgKaždá látka (včetně destilované vody) v přílišném nadbytku je jedovatá. např. smrtelná dávka soli kuchyňské je 200-280 g. Je tedy toxičtější než alkohol (naštěstí však méně chutná).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

skrytý význam nemoci: INFEKCE

1. 2. 2012

Každá infekce všeobecně poukazuje na nějaký konflikt, který člověk ve svém podvědomí, správně neprožil a nevyřešil. Často tento konflikt ani nevnímá, nepřiznává si ho nebo se pokouší mu vyhnout, a tím si vynucuje možnost uvědomit si tento konflikt na jiné rovině. Ale bolestí (z infekce), které se už vyhnout nemůže, se zabývat musí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

OČKOVÁNÍ: HYPOTÉZY VERSUS SKUTEČNÁ FAKTA

1. 2. 2012

Podle obhájců očkování vděčíme očkovacím vakcínám za likvidaci nebo přinejmenším drastický pokles počtu infekčních onemocnění. Opakovaně je nám sugerováno, že naši dávní předci hromadně umírali na děsivé infekční nemoci, že máme být za vakcinaci vděční a že jsou případné droboučké zdravotní potíže spojené s očkováním mnohonásobně vyváženy jeho obrovským přínosem. Ve skutečnosti však oficiální statistická data nejrůznějších zemí jasně prokazují, že k tomu nejvýraznějšímu poklesu počtu infekčních onemocnění došlo zejména v první polovině dvacátého století, a tedy ještě před zavedením celoplošných očkovacích programů.. tato fakta jsou však známa jen málo komu. Vše okolo očkování je obrovská mystifikace, něco jako kdysi tvrzení, že sledovat výbuch jaderné bomby na vlastní oči, pozorovateli neškodí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 2

kniha: ZONY ZDRAVÍ A ŽIVOTA (O.Krumlovská)

1. 2. 2012

kniha-zony-zdravi.jpgMísta kolem nás působí  na naše štěstí,zdraví, bezpečí,duševní svěžest, v podstatě na celý náš život. Zdraví člověk se dokáže na negativní energii snadno adaptovat, bohužel se to často projevuje neklidem, nespokojeností či nakonec i nemocí..A jak poznat pozitivní či negativní zonu kdekoli? Přečtěte si tuto knihu..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

SPORTOVNÍ MASÁŽ

1. 2. 2012

Sportovní masáž je vhodná pro aktivní sportovce a pomáhá jim dosahovat vyšších výkonů. Před výkonem dokáže svaly vybudit a po výkonu zase přijemně uvolnit. Masáž rychle prokrvuje svalstvo, které se nejvíce podílí na výkonu. Cílem celé masáže je připravit sportovce na blížící se výkon nebo mu po výkonu či tréninku naopak dopřát kvalitní regeneraci svalstva a tkání.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ANTIBAKTERIÁLNÍ REZISTENCE

1. 2. 2012

Některé bakterie mohou růst i v přítomnosti určitého množství antibiotika; tento jev se nazývá antibiotická rezistence. Může být primární, která je dána druhem bakterie a jejími vlastnostmi. Sekundární, získaná rezistence je výsledkem přizpůsobení se daného patogenu k účinkům antibiotika. Je zřejmě jedním z vedlejších dopadů jejich chybného užívání.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S CIZRNOU A ZELENINOU

1. 2. 2012

Postup: Na oleji osmažíme cibulku, ochutíme česnekem, zalijeme vodou, přidáme bujon i těstoviny, vaříme do změknutí těstovin, přidáme mraženou zeleninu, přidáme již uvařenou cizrnu a necháme projít varem. Vkládáme do dobře promaštěného pekáče, pokapeme sojovou omáčkou a na závěr zalijeme směsí smetany a vajíček. Zapékáme 15-20min.Podáváme se zeleninovým salátem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

NAHRADÍ ANTIBIOTIKA BAKTERIOFÁGY?

1. 2. 2012

Fágy se zdají být mocnými spojenci v boji proti bakteriálním chorobám. Proč se tedy nevyužívají v léčení častěji? Prvním z důvodů je nepochybně stereotyp v myšlení většiny lékařů, kteří jsou zvyklí používat antibiotika.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

VITAMIN P - FLAVONOIDY

1. 2. 2012

Flavonoidy, jinak nazývané také bioflavonoidy, či vitamín P, jsou látky náležející mezi rostlinné sekundární metabolity. Jsou známé pro své antioxidační působení. Celkem k flavonoidům patří asi 60 látek, které mají obvykle kladný vliv na lidský organismus, zvláště pak na cévy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

JAK SE VYHNOUT PŘEDVOLÁNÍ KVŮLI PŘESTUPKU ZA NEOČKOVÁNÍ DÍTĚTE

2. 2. 2012

Jelikož mne také bombardujete dotazy, jak se vyhnout případným postihů z neočkování dítěte, uvádím zde praktický postup, který funguje. Pokud někoho státní instituce (hygiena, sociálka, atd.) předvolá na jednání kvůli neočkování svého dítěte, pak je možné se vyjádřit resp. odepsat dle vzoru níže uvedeného. Každopádně v současné chvíli (zatím) neexistuje zákon jež by očkování nařizoval (ačkoli Vám může nesmyslně  a právně neznalý lékař či sestra tvrdit opak) resp. lze se očkování (dle rozhodnutí Ústavního soudu) vyhnout (odvolání na Základní listinu práv a svobod) z důvodu víry či PŘESVEDČENÍ! A já jsem naštěstí ta naprosto přesvědčená.. neočkovat! Andy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 2

NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ VAKCÍNA -OD DUBNA ZDARMA!

5. 2. 2012

Čeští politici navrhují, aby rodiče dívek ve věku 13 až 14 let nemuseli platit za vakcínu, která by je měla ochránit před viry, jež vyvolávají rakovinu děložního čípku. Fyzioložka prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc., upozorňuje, že vakcínu Gardasil, na evropském trhu dostupnou pod názvem Silgard, považují američtí experti za nejnebezpečnější vakcínu, kterou se dnes očkuje. Totéž platí o vakcíně Cervarix.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

ŠKODA NA ZDRAVÍ ZPŮSOBENÁ POVINNÝM OČKOVÁNÍM

10. 2. 2012

Neméně zajímavou otázkou je přístup státu k odškodnění těch dětí, kterým očkování (ať už povinné či státem doporučované) způsobilo újmu na zdraví. Ty státy, které ponechávají v otázce očkování dětí rodičům svobodu, většinou na tuto otázku pamatují, berou na sebe odpovědnost a upravují způsob, kterým se mohou poškozené rodiny domoci náhrady škody či újmy. Paradoxně Česká republika, která nařizuje velký počet očkování jako povinná, nejenže nemá systém pro odškodňování poškozených, ale vůbec na sebe nepřebírá za následky očkování jakoukoli odpovědnost.BOHUŽEL..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

FARMÁŘSKÉ PRODEJNY - ČESKÝ GRUNT

15. 2. 2012

Český grunt je síť malých prodejen potravin (kamenná alternativa farmářským trhům), kde se zaměřují na striktní výběr kvalitních potravin od středních a malých výrobců a farmářů. Můžete si zde zakoupit výhradně české produkty z ekologických farem a alternativních zemědělců.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ODPOVĚDNOST ZA NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY OČKOVÁNÍ

22. 2. 2012

"Jako pediatr musím provést povinné očkování, protože jej nařizuje stát. Neměl by však stát nést také odpovědnost za případný nežádoucí účinek vakcíny? Považoval bych to za logické…" píše tazatel. “…Podle naší právní úpravy však nesu odpovědnost já (lékař) a nemohu se jí zbavit, ani když rodiče poučím o možných nežádoucích účincích vakcíny – oni ostatně nemohou souhlas upřít, protože jejich povinností je nechat své dítě očkovat, stejně jako je mou povinností očkování provést. Trochu moc konfliktů najednou. A stát-nařizovatel si myje ruce…,“ pokračuje dotaz čtenáře.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky